IPHONE 6 PLUS SKÆRM SORT/HVID UDSKIFTNING

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

Pris: 999 DKK

Nedsat Pris! 799 DKK

Hurtigt overblik

Har du en iPhone 6 plus med knust glas og LCD display? - Ser din telefon ud som vist på billedet er Glasset knust og LCD displayet defekt.

IPHONE 6 PLUS SKÆRM SORT/HVID UDSKIFTNING

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • IPHONE 6 PLUS SKÆRM SORT/HVID UDSKIFTNING

Detaljer

Har du en iPhone 6 plus med knust glas og LCD display? - Ser din telefon ud som vist på billedet er Glasset knust og LCD displayet defekt. Vi forstår din skuffelse over, at din gamle skærm og glas er gået i stykker, og derfor er vores pris på denne reparation blandt markedets bedste. Vores dygtige teknikere har repareret flere tusinde telefoner, og vi kan derfor garantere, at din iPhone 6 plus vil fungere perfekt igen. Vi laver ekspress reparationer på eget værksted, dvs. vi ikke sender telefonen videre til et andet service sted. Dette gør at vi kan levere den hurtigste og billigste service på markedet.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Phonefixpro anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse og til at gøre det muligt for dig at bestille med. Hvis du fortsætter brugen af hjemmesiden, antager vi, at du er indforstået med og accepterer at modtage cookies fra Phonefixpro.dk hjemmesiden. Find out more here.
x