IPHONE 5C ON/OFF KNAP UDSKIFTNING

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

349 DKK

Hurtigt overblik

Har du en iPhone 5C der måske har været tabt, og knapper eller andre ting er begyndt at virke dårligt, og skærmen måske tænder og slukker? Dette kan skyldes at telefonens flex-kabel er blevet defekt

iphone 5C tænd og sluk knappen

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • iphone 5C tænd og sluk knappen

Detaljer

Har du en iPhone 5C der måske har været tabt, og knapper eller andre ting er begyndt at virke dårligt, og skærmen måske tænder og slukker? Dette kan skyldes at telefonens flex-kabel er blevet defekt. En vigtig del af iPhone 5C er dens flex-kabel som forbinder de forskellige kontakter og enheder i telefonen. Dette flex-kabel kan især gå i stykker på klap- og skub-op-telefoner, men også nyere smartphones kan dette blive defekt på. Vi kan derfor lave en reparation af dens flex-kabel for dig. Vores dygtige teknikere har repareret flere tusinde telefoner, og vi kan derfor garantere, at din iPhone 5C vil fungere perfekt igen. Vi laver ekspress reparationer på eget værksted, dvs. vi ikke sender telefonen videre til et andet service sted. Dette gør at vi kan levere den hurtigste og billigste service på markedet.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Phonefixpro anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse og til at gøre det muligt for dig at bestille med. Hvis du fortsætter brugen af hjemmesiden, antager vi, at du er indforstået med og accepterer at modtage cookies fra Phonefixpro.dk hjemmesiden. Find out more here.
x